Webdesign en Webontwikkeling

Rate this item
(0 votes)

Duizenden manieren om iets voor te stellen, maar U wilt net die stijl die het best past bij uw idee. Vertrouw op ons om iets unieks te maken volgens uw stijl en volgens uw budget.

Webdesign is maatwerk

Bij ons kunt U dus terecht voor een totaal pakket, vertrekkend vanuit uw wensen en uw behoeften...


Weet wat uw behoeften zijn op vlak van webdesign Is hier doordacht over nagedacht ? Het is vaak zo dat mensen heden opteren voor enkel zichtbaarheid op internet. Wij noemen dit ook wel eens een visitekaartje. Een visitekaartje kan ontworpen worden via een simpele HTML-website of een flash website. Echter al snel voldoet dit visitekaartje niet meer en wil men zijn website gaan uitbreiden. Maar dan komt het probleem, is de bestaande site hier wel geschikt voor ? Of moeten we de site helemaal opnieuw laten restylen ?

Wij bij SiteGuru denken samen met U aan de start van het project...

Een website is maatwerk, voor U persoonlijk !

webdesign meter

Bij de aanvang moet er goed over nagedacht worden. Een website blijft immers niet vanzelf up-to-date. Maar aanpassen is omslachtig of vraagt de tussenkomst van (meestal drukbezette of dure) IT-professionals.

Actueel blijven is een 'must' om uw website maximaal te doen renderen. Want zo geeft u de bezoeker ook een prima reden om vaak terug te komen! Denk maar even aan nieuwe producten, tijdelijke promoties, opendeurdagen of andere events, vacatures...

Echter wat veel collega's webmaster (maar ook klanten) hiernaast vergeten is dat uw website gevonden moet worden... Wat bent U nu met een mooie website als uw website niet voor U rendeert en geen potentiële klanten aantrekt. Een belangrijke pijler voor de zoekmachines (die uw potentiële klanten aanbrengen) is dat uw website steeds vernieuwd en uitbreid. Een handig CMS-systeem zorgt ervoor dat U uw website kan onderhouden in een simpele Office omgeving, voeg snel nieuwe producten toe, vermeld op uw website over de beurs of opendeurdag.

Read 266463 times

Deze flash header werd gemaakt voor Pandemonium, de oudere benaming van mijn webdesign bedrijf Op 't einde van de flash animation gaat de banner automatisch een mail willen sturen naar 't oude email adres. Je mag dat gebruiken, maar gerust ook een mail sturen naar het mail adres op deze site. Dat werkt beter altijd :)

webdesign
Uw bedrijf moet opvallen op het internet!

Het internet is zoals een appel, duizenden in een dozijn, maar een mooie groene appel associeert u met gezond. Een rode appel met kerstmis ? En met wat associeert u een blauwe of paarse appel ?

Enkel door anders en uniek te zijn valt uw bedrijf op op het internet. Wij weten als de beste hoe we dat moeten doen. Profiteer van onze expertise!

webdesign

SCAN IT

qrcode

Vernieuwing

Wij bij SiteGuru streven er naar om het web te vernieuwen.

Onze service, in samenwerking met U, in combinatie met ons design team, geeft ons de kracht en de mogelijkheid om uw website volledig af te werken naar uw behoeften.