Waarom kiezen voor Webdesign van siteguru

Rate this item
(3 votes)

Waarom kiezen voor webdesign van Siteguru ?

  • Prijs : betaalbaar en toch kwaliteit
  • Persoonlijk : U onderhandelt met één persoon.
  • Een duidelijke site met niet teveel toeters en bellen. Functionaliteit voor uw toekomstige bezoeker primeert.
  • Goede resultaten bij diverse zoekrobots. SiteGuru gebruikt duidelijke code-structuur op uw website wat de leesbaarheid voor de zoekrobots verbeterd zodat uw site hoger in de zoekresultaten staat. Dat noemt men SEO (Search Engine Optimization)?
Read 62975 times

Deze flash header werd gemaakt voor Pandemonium, de oudere benaming van mijn webdesign bedrijf Op 't einde van de flash animation gaat de banner automatisch een mail willen sturen naar 't oude email adres. Je mag dat gebruiken, maar gerust ook een mail sturen naar het mail adres op deze site. Dat werkt beter altijd :)

webdesign
Uw bedrijf moet opvallen op het internet!

Het internet is zoals een appel, duizenden in een dozijn, maar een mooie groene appel associeert u met gezond. Een rode appel met kerstmis ? En met wat associeert u een blauwe of paarse appel ?

Enkel door anders en uniek te zijn valt uw bedrijf op op het internet. Wij weten als de beste hoe we dat moeten doen. Profiteer van onze expertise!

webdesign

SCAN IT

qrcode

Vernieuwing

Wij bij SiteGuru streven er naar om het web te vernieuwen.

Onze service, in samenwerking met U, in combinatie met ons design team, geeft ons de kracht en de mogelijkheid om uw website volledig af te werken naar uw behoeften.