Fraude domainmanagementgroup

Rate this item
(1 Vote)

Fraude domainmangementgroup

Vandaag werd een klant van ons industrievloeren glansbeton telefonisch gecontacteerd door de firma domainmanagementgroup.net.

Blijkbaar was er een internationale klant van hun (waar ze natuurlijk de naam niet van konden verklappen) die de domain namen glansbeton.com, glansbeton.net en glansbeton.eu wou registreren.

Omdat ze problemen verwachten, omdat deze firma dezelfde naam als de firma naam glansbeton ging gebruiken hebben ze de firma glansbeton eerst gecontacteerd. Voor de eenmalige registratieprijs van 229 EUR --> Je reinste oplichting dus

Volgens de (toch) vriendelijke dame in het call centrum was er geen tijd om te twijfelen en was het onmogelijk om deze domeinnamen nog ergens anders te registreren dan bij hun.

Ga niet in op deze internet fraude van domainmanagementgroup.net

In tussentijd zijn de domeinnamen direct bij ons geregistreerd en is er direct een klacht ingediend bij ecops. logo ecopsOf dit veel gaat uitmaken is natuurlijk maar de vraag.

Een snelle zoektocht op google laat al dadelijk zien dat het bedrijf domainmanagementgroup niet aan haar proefstuk toe is, heel internet staat vol met hun fraude praktijken.

Zoals je ziet, scoort Siteguru Webdesign op de eerste plaats binnen google op de woorden 'Internet Fraude Domainmangementgroup' maar ook op iets korter 'fraude domainmangementgroup'' en zelfs op 'Domainmangementgroup'' is er een mooie score in google terug te vinden.

Stel je voor dat jouw site scoorde op concurentiƫle zoekwoorden... hoeveel klanten zou jouw dat opleveren ? Meer bewijs nodig van ons kunnen, neem even contact met ons op, zodat we je nog een aantal referenties kunnen laten zien dewelke hier niet genoteerd staan.

Read 38091 times

Gemakkelijk onthouden

Een domeinnaam is gemakkelijk te onthouden en is bij voorkeur kort en gelinkt aan de naam van uw bedrijf.

Zeer voordelig

Wist U dat wij ook zeer voordelig domeinnamen registreren ? Via het menu vind u onze voordelige prijzen terug.

webdesign

SCAN IT

qrcode

Vernieuwing

Wij bij SiteGuru streven er naar om het web te vernieuwen.

Onze service, in samenwerking met U, in combinatie met ons design team, geeft ons de kracht en de mogelijkheid om uw website volledig af te werken naar uw behoeften.

Alleen een domeinnaam

U hoeft bij ons geen website te nemen, maar zorg dat u de kapers voor bent. Stel u eens voor dat men uw merknaam steelt, en profiteert van uw succes

Onze Prijlijst domeinnamen geeft je een overzicht over de verschillende extensies die je bij ons kan registreren.