Doelgericht adverteren via google adwords

Rate this item
(3 votes)

Doelgericht adverteren via google adwords

Uw doelstelling is onze service

Wij streven ernaar om u zoveel mogelijk nieuwe klanten te bezorgen! Uiteraard wilt u uitsluitend een lange termijn relatie met ons aangaan indien u tevreden bent over de voor u behaalde resultaten!

Daarom doen wij u een uniek aanbod voor een korte abonnementsperiode van 3 maanden! Wij zijn er van overtuigd dat u na deze periode met ons doorgaat! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. In onze kleine flexibele organisatie kennen wij u als klant persoonlijk en weten precies wat er in uw organisatie, groot of klein, telt.

Onze werkwijze

Uw Google Adwords campagne wordt gratis voor u opgezet. Daarnaast wordt uw campagne voor u geoptimaliseerd op basis van het aantal klanten of leads, ook wel conversies genoemd, dat u daadwerkelijk binnenhaalt. Niet op basis van het aantal klikken want die kosten u geld.

Uw Google Adwords campagnes worden nauwgezet op maat voor u geconstrueerd door een gecertificeerd 'Google Adwords Professional'. U herkent een gecertificeerd specialist aan het logo 'Adwords Qualified Professional' met een hyperlink naar een beveiligde Google pagina.

Google adwords

De belangrijkste voordelen die Adwords Beheer u biedt:

  • U krijgt meer relevante bezoekers op uw website.
  • Gratis optimalisatie van duizenden zoektermen op basis van uw conversieresultaten en niet op basis van het aantal klikken. Door gebruik te maken van "conversion tracking™", een gratis teller op uw website, houden wij voor u bij welke trefwoorden u de meeste orders bezorgen.
  • Gratis vertoning op Google en haar partnernetwerk. U betaalt uitsluitend per klik, d.w.z. indien iemand op uw advertentie klikt en eenmaal uw website bezoekt.
  • Gratis rapportages, inclusief de conversieresultaten, rechtstreeks door Google aan u toegezonden. Controleerbare resultaten dus.
  • Uw campagne wordt volledig voor u gebouwd. U hoeft dus niets te doen.
  • Gratis en ongelimiteerd testen en wisselen van advertentieteksten en of landingspagina's.
  • Ongelimiteerd aantal zoektermen.
  • U bepaalt zelf uw budget. Pas het aan wanneer u maar wilt.
  • Nationale en internationale campagne mogelijk.
  • Overname en verbetering campagne voor bestaande adverteerders mogelijk.

Wij nodigen u uit:

Wij adviseren u aan om eerst eens vrijblijvend met ons te overleggen. Op basis van onze ervaring in vele branches kunnen wij u vooraf al een goede raming geven van de mogelijke resultaten. Wij geven u een persoonlijk advies dat past bij uw bedrijf, doelstellingen en uw doelgroep.

Contacteer ons nu en dien uw aanvraag in voor adwords. Wij bouwen uw campagne binnen circa 1 tot 2 weken. U bepaalt van tevoren zelf het budget van de campagne.

Ook ervaren Google adverteerders nodigen wij uit om eens met ons contact op te nemen. Wij kunnen uw bestaande campagne direct online met u evalueren. De praktijk heeft uitgewezen dat in circa 90% van de gevallen wij uw resultaten verbeteren!

Read 40069 times

webdesign

SCAN IT

qrcode

Vernieuwing

Wij bij SiteGuru streven er naar om het web te vernieuwen.

Onze service, in samenwerking met U, in combinatie met ons design team, geeft ons de kracht en de mogelijkheid om uw website volledig af te werken naar uw behoeften.